Brantax - engineering survey

underwater, underground
and surface investigation

Acasa


Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /homepages/43/d432186193/htdocs/brantaxro/wp-content/plugins/subpage-listing/subpage-listing.php on line 35
Inapoi la pagina anterioara

Acasa

Inca din 2005 oferim clientilor nostri servicii profesionale in activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea.

Societatea BRANTAX are ca obiect principal de activitate analiza terenului in vederea stabilirii conditiilor geo-topografice locale. Aceste informatii sunt necesare sustinerii unor proiecte ingineresti de constuctii civile sau industriale, cercetari pentru reabilitarea unor constructii (cai de comunicare sau de transport, baraje, lacuri de acumulare, conducte, etc.), explorare si exploatare de resurse minerale (cariere, balastiere), poluarea mediului subteran, cercetari arheologice etc.

In acest sens BRANTAX a dezvoltat, in baza experientei acumulate, cinci departamente complementare: geofizica, topografie, geotehnica, batimetrie si fotografie aeriana.

Prin experienta pe care am acumulat-o participand la proiecte pe tot teritoriul tarii cat si in afara  hotarelor, in tari precum Germania, Austria, Elvetia, Polonia, Republica Moldova si Letonia,  putem asigura servicii de inalta calitate, respectand cu strictete termenele stabilite cu clientii nostrii.

Rezultatele obtinute in numeroasele proiecte ne confirma faptul ca o buna cunoastere a conditiilor geo-topografice locale poate conduce la o diminuare a pierderilor in faza de executie a lucrarilor si o scadere a costurilor de intretinere pe termen lung.

Servicii si aplicatii: