Home Experiență / Portofoliu International Geosciences Student Conference

International Geosciences Student Conference

by office

International Geosciences Student Conference

Participarea in cadrul primei editii a “International Geosciences Student Conference”  (IGSC) organizata sub patronajul American Association of Petroleum Geologists (AAPG), Society of Exploration Geophysicists (SEG), European Association of Geoscientists & Engineers (EAGE), Societatea Romana de Geofizica (SRG), Societatea Geologica a Romaniei (SGR)  la Bucuresti.

Standul amenajat de firma noastra a permis informarea celor interesati asupra metodelor geofizice utilizate in cadrul investigatiilor de mica adancime pentru sustinerea lucrarilor ingineresti. Problematica complexa a proiectelor ingineresti presupune aplicarea de metode multiple pentru a realiza o imagine cat mai detaliata a situatiei subsolului atat din punct de vedere geologic, hidrogeologic cat si al utilitatilor sau obiectelor ingropate.

In acest context metodele geofizice (geoelectricgeoradarmagneticelectromagneticprospectiuni seismice, etc) alaturi de informatii geologice si topografice pot imbunatati substantial calitatea lucrarilor si pot genera reduceri ale costurilor de executie.

You may also like